Advertenties - NOVAMweb

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Advertenties

Advertenties

LET OP: alleen leden van de NOVAM kunnen hier een advertentie plaatsen. Advertenties blijven slechts 2 maanden op deze site en zonder tegenbericht worden ze na die 2 maanden eraf gehaald. Advertenties moeten voorzien zijn van een e mail en telefoonnummer. Tevens is het mogelijk om een link van Marktplaats toe te voegen.

Mail voor een advertentie naar: redacteur@novam.net


03-02-2017
Bassist gezocht: Voor onze accordeonvereniging Accordeonata in Lekkerkerk (regio Rotterdam/Gouda) zijn wij wegens groei van het orkest met ingang van april 2017 op zoek naar een BASSIST m/v (eventueel in het bezit van een basaccordeon) Wij zijn een bloeiend orkest met 30 enthousiaste amateur-accordeonisten van elk niveau en bestaan inmiddels 65 jaar!  Deze club mensen zijn erg sociaal en onder het mom van gezellig samen muziek maken komt zij wekelijks bij elkaar voor het repeteren in Lekkerkerk onder leiding van onze dirigent Leo van Lierop. Het doel van het orkest (repeteren om naar een hoger niveau te komen, zonder daarbij het speelplezier uit het oog te verliezen) staat voorop! Muzikaal gezien kunt u qua diversiteit uw hart ophalen! We spelen zowel concertstukken, als licht voor het gehoor liggende muziek alsook meezingers.  Heeft u muzikaal begeleidende capaciteiten en bent u geïnteresseerd om op maandagavond met onze groep muziek te maken, dan kunt u contact opnemen met Accordeonata Lekkerkerk (secretaris Jeanette Hoekwater e-mail: info@accordeonata-lekkerkerk.nl of via de website: www.accordeonatalekkerkerk.nl).

Zaterdagavond 25 maart vanaf 20.00 uur organiseren wij onze jaarlijkse uitvoering in de grote zaal van Partycentrum Amicitia (Raadhuisplein 1 - Lekkerkerk). Mocht u interesse hebben om onze groep te beluisteren, dan bent u van harte welkom!08-02-2017
Dirigent m/v gezocht:
Onze vereniging Accordeonverening Vios is gevestigd in Harfsen en opgericht in 1946. Vios bestaat uit een A-orkest met 16 leden. Daarnaast zijn er nog 3 jeugdleden en 4 volwassen leden in opleiding. Zij vormen sinds april 2016 het B-orkest. Wij zoeken per 1 juni 2017 een nieuwe dirigent voor het A-orkest. Het repertoire beslaat een breed scala, van klassiek tot pop, van oud tot modern. Ondanks de verschillen in leeftijd en niveau van de orkestleden, willen we op het niveau van 1e divisie (NOVAM) (blijven) spelen. Vios is een actieve vereniging, zowel op muzikaal vlak als op het vlak van nevenactiviteiten. Zo wordt er 1x per 2 jaar een gezamenlijk concert gegeven met de zusterverenigingen uit Laren en Lochem. Er wordt samenwerking in concerten gezocht met andere verenigingen, zoals koor, fanfare, malletband e.d. en verzorgen we optredens bij diverse gelegenheden. Wij streven we ernaar om 1x per 3 à 4 jaar deel te nemen aan een concours/festival.

Onze nieuwe dirigent
o    heeft bij voorkeur een conservatoriumopleiding
o    heeft kennis van en affiniteit met het accordeon
o    heeft een brede muzikale interesse en kennis
o    kan goed omgaan met orkestleden van verschillende leeftijden en niveaus
o    weet de juiste balans te vinden tussen plezierig muziek maken en presteren op niveau
o    neemt zitting in de muziekcommissie en speelt een actieve rol bij het samenstellen van het programma en de repertoirekeuze
o    voelt zich betrokken bij de vereniging
o    kan creatief arrangeren.

Onze repetities vinden momenteel plaats op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in Dorpshuus Hoeflo te Harfsen. Een tweede mogelijkheid voor de repetitieavond is de maandagavond.
 
Procedure
Uw motivatie en C.V. ontvangen wij graag vóór 15 maart 2017 per mail op viosharfsen@gmail.com. Indien u wordt uitgenodigd voor een gesprek zal dit plaatsvinden op 22 of 29 april 2017.
Proefdirecties vinden plaats op 17 en 24 mei 2017. Voor overige informatie en eventuele vragen kunt u terecht bij viosharfsen@gmail.com.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu