Concert agenda - NOVAMweb

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Concert agenda

Agenda en activiteiten
Op zaterdag 14 april geeft het Dordts Accordeon Centrum haar jaarconcert olv Paula van Wanrooy
Aanvang: 19.30 uur (zaal open: 19 uur) kaarten 3,50 per stuk
Locatie: de Wijnstok, Dubbelsteynlaan-west 70, Dordrecht

Op zaterdag 14 april geeft Accordeonvereniging Crescendo Leersum haar jaarconcert
Aanvang: 20 uur (zaal open: 19.30 uur) kaarten 7,50 per stuk
Locatie: Cultureelcentrum De Binder aan de Hoflaan te Leersum
Na de pauze treed Die Heitere Kapelle met egelandermuziek op.

Zondag 15 april geeft Accordeonvereniging Oosterbeek AVO haar halfjaarlijks koffieconcert. Het Amusementsorkest en concertorkest zullen onder leiding van Paul Beekhuizen optreden.
Aanvang: 11.00 uur (zaal open 10.30 uur)
Locatie: Zalencentrum Lebret, Lebretweg 51, Oosterbeek.
Entre: 7,50 incl 1 kopje koffie.

Zondag 15 april geven de vier orkesten van De lustige Klanken een voorjaarsconcert. Het C en D-orkest staan onder leiding van Pieter van den Broek. Het B-orkest staat onder leiding van Niek van Uden, en het A-orkest wordt geleid door Trix Reintjens
Aanvang: 11 uur
Locatie: gemeenschapshuis Terlo, aan de Terlostraat in Bergeijk
Toegang: 2,50 euro

Zondag 15 april organiseert THA Ugchelen De dag van de balginstrumenten. Tijdens deze dag zijn er verschillende optredens van diverse harmonica- en accordeonorkesten en diverse spelers. Ook is er een vrije groep waar iedereen mee kan spelen.
Meer informatie: Henk van den Berg 055-5336439 of 06 53967951 e mail: hbme@muziekeducatie.net
locatie: vakantiepark Het Lierderholt, Spoekweg 49, 7361 TM Beekbergen
aanvang: 11.00 uur (tot 17.00 uur)

Na het geweldige succes in 2014 van "CHESS IN CONCERT" en in 2016  van "WEST SIDE STORY IN CONCERT" mag ik u  met  gepaste trots presenteren mijn nieuwe theatervoorstelling "LES MISÉRABLES IN CONCERT" Een nieuw spektakel waarin de cast nog meer van zijn en haar kwaliteiten mag laten zien. Er doen inmiddels 80 personen aan mee.   Muzikanten, zangers en dansers, allemaal enthousiaste talentvolle amateurs uit de regio. Maar liefst 30 stukken muziek zullen er uitgevoerd worden. Met weer de volledige professionele ondersteuning van een regisseur, koordirigent, choreograaf en verteller. Mag ik jullie uitnodigen om te komen luisteren en kijken naar: “LES MISÉRABLES IN CONCERT” Locatie: Munttheater Weert
Vrijdag 20 April  2018 om 20.15 uur
Zaterdag 21 April 2018 om 20.15 uur
Zondag 22 April 2018 om 14.30 uur
Kaartjes voor de voorstelling zijn te bestellen op: www.lesmiserablesweert.nl

Zaterdag 21 april geeft Con Zelo haar voorjaarsconcert. Naast het A- en B orkest zal ook het Koperkwintet Emergo optreden.
Plaatsbespreking kan bij Elly Helder, tel: 0229 581693
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Berkhouter Kerk, Kerkebuurt 172, Berkhout
Poster, zie prikbord.
 
Op zaterdag 21 april 2018 geven de twee orkesten van de Eerste Hoekse Accordeon Vereniging o.l.v. Paula van Wanrooy, weer hun jaarlijks concert in het ‘Huis van de Wijk’ “De Hoekstee”, aan de Mercatorweg 50 in Hoek van Holland. Wij kiezen jaarlijks een thema uit voor ons concert en i.v.m. het verdwijnen van de treinen uit Hoek van Holland zijn we even terug gegaan in de tijd en roepen oude herinneringen op met het thema: ‘Muzikale reis met de Nord-West Express’. Onze leden spelen o.a. graag muziek met een Russisch tintje en de Nord-West Express vertrok vanuit de Hoek naar Moskou en men kon zelfs nog met een rijtuig naar Wladiwostok , dus de keuze was gauw gemaakt. Het concert is vrij toegankelijk voor alle inwoners van Hoek van Holland en daarbuiten. Dit omdat wij een zo groot mogelijk publiek willen laten genieten van dit stukje cultureel erfgoed, wat o.i. niet verloren mag gaan.
Aanvang: 20.00 uur De toegang is gratis, maar om de kosten te bestrijden wordt er na afloop een vrijblijvende deurcollecte gehouden.
Locatie: ‘Huis van de Wijk’ “De Hoekstee”, Mercatorweg 50 in Hoek van Holland
Poster, zie prikbord.

Zaterdag 21 april geeft Accordeon Vereniging Arnhem Zuid hun jaarconcert. U krijgt bekende muziekstukken te horen in een speciaal door onze dirigent gearrangeerde uitvoering voor accordeon, waaronder een aantal delen uit Jeux d’Enfants van Bizet en de Notenkraker Suite van Tsjajkovski. Maar er is ook ruimte voor minder bekende werken en volksmuziek uit Catalonië (Cobla) en een vurige dans uit Oost-Europa. De muziek wordt uitgevoerd door de drie orkesten van AVAZ en staan onder leiding van dirigent John Holvast. Verder willen we onze nieuwe CD onder de aandacht brengen met de mooiste opnamen van AVAZ van de afgelopen jaren. Deze is verkrijgbaar tijdens en na afloop van het concert.
Aanvang: 20 uur
Locatie: Salvatorkerk, Salvatorplein 274 in Arnhem
Toegang: 5 euro

Zondag 8 juli organiseert de Varsseveldse Akkordeon Vereniging de jaarlijkse Accordeon- en Monicadag. Diverse regionale en internationale groepen spelen weer in en rond de Museum boederij Het Hofshuus.
Aanvang: 11.00 uur (tot 17.30 uur)
Locatie: Leemscherweg 24 in Varsseveld

Zaterdag 3 november 2018 NOVAM 90 jaar jubileum concert

Zondag 18 november organiseert de Varsseveldse Akkordeon Vereniging haar 7de accordeon-harmonica festival.
Aanvang: 11.00 uur (voor de spelers is de zaal om 10.00 uur open)
Locatie: Zalencentrum "De Radstake" Twenteroute 8 in Heelweg (bij Varsseveld)
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu