Concert agenda - NOVAMweb

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Concert agenda

Agenda en activiteiten
Wil je het concert van je vereniging vermeld zien in de concert agenda, of heb je een poster (in JPEG bestand, PDF kan helaas niet) voor op het prikbord? Stuur dit dan naar: redacteur@novam.net

Door het coronavirus gaan de meeste concerten tot 31 maart niet door.
De info die hier staat kan dus niet meer kloppen. Neem bij twijfel contact op met de betreffende vereniging.


Op zondag 29 maart geeft de Eerste Gooise Accordeon Vereniging MUSICORDA haar jaarlijks concert voor de eerste maal onder leiding van twee nieuwe dirigenten! Het B-orkest wordt gedirigeerd door Roelof van Kooi en het  A-orkest heeft Tim Fletcher als muzikaal leider.
Locatie: "de Morgensterkerk", Seinstraat 2, Hilversum
Aanvang: 14.30 uur (zaal open vanaf 14 uur
Toegang: 10 euro incl consumptie (tot 12 jaar gratis toegang

Op Zaterdag 18 april geeft het Poolse Motion Trio samen met Accordeonorkest Kortenbalg o.l.v. Jef De Haes een concert in België.
Locatie: Breughelzaal GC De Naere, Leuvensesteenweg 187, Tielt-Winge
Aanvang: 19 uur
Toegang 15 euro (tot 18 jaar 12 euro)
Poster, zie prikbord

Op vrijdagavond 24 april, zaterdagavond 25 april en zondagmiddag 26 april geeft Trix Reintjens een bijzonder concert. Het woor "concert" voldoet niet, want het gaat om een totale theater productie van Roméo et Juliette. De informatie over deze productie is te vinden op deze link.
Locatie: Munttheater, Collegeplein 3 Weert.
Voor kaarten klik hier.

Op zaterdag 2 mei viert Accordia Kerkrade haar 75 bestaan met een groot concert. Medewerking wordt verleend door Karel Craayenhof en Jack Vinders
aanvang: 20 uur
Locatie: Parkstadtheater Kerkrade
Kaartverkoop via Muziekhuis Dera: www.plt.nl  of aan de kassa
meer info over dit concert, klik hier voor de flyer, klik hier.

Op zaterdag 9 mei organiseert accordeonorkest Jheronimus het concert "van Piazzolla tot Bach".
Accordeonorkest Jheronimus treedt voor het eerst op en muzikaal leider Jorind Josemans speelt bandoneon. Speciale Gast is de Italiaanse accordeonist Luca Pignata die zijn Barok CD presenteert. Op het programma muziek van Richard Galliano, Astor Piazzolla en Nino Rota (Jheronimus) en Barokke werken van Johan Sebastiaan Bach en Domenico Scarlatti (Luca Pignata). Gitarist Patrick Brouwer verzorgt een Flamenco intermezzo. Keete van Dongen bespeelt de piano, Emiel Blom drumt en Paul van de Laar bespeelt de contrabas.
Aanvang: 20.15 uur
Locatie: Willem Twee Toonzaal, Prins Bernhardstraat 4, 's-Hertogenbosch
Toegang: 12,50

Op zondag 7 juni organiseert openlucht theater Elsrijk een dag van de accordeon. Deelnemende orkesten uit de regio zijn: Forzando, Accordeonensemble Helikon, Accordeon orkest Concertina´s, Accordeon Orkest MADA Amstelveen bestaande uit AE 2000 uit Hoofddorp en accordeon ensemble MDA I van de Muziek en Dansschool Amstelveen en als solist zal Vincent van Amsterdam optreden.
Aanvang van de concerten is: 14 uur
Locatie: Openluchttheater Elsrijk, De Ruwiellaan 20, achter de Kruiskerk, Amstelveen (adres voor navigatie is: De Ruwiellaan 14)

Op zaterdag 7 november organiseert Accordeonvereniging Altena Musica haar 60 jarig jubileum concert. Gast hierbij is zeemanskoor Bestevaer uit Giessenburg.
Aanvang: 19.45 uur
Locatie: dorpshuis Tavenu, Singel 16 in Nieuwendijk

Op 21 november viert Accordeonverening DOV olv jan Hubert Janssens haar 75 jarig bestaan samen met bevriende orkesten.
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Priva, Zijlweg 2, De Lier
Kaartverkoop ter plaatse.
Meer info en vragen: Aad van Hoeven: 06 53860991
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu