Concert agenda - NOVAMweb

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Concert agenda

Agenda en activiteiten
Wil je het concert van je vereniging vermeld zien in de concert agenda, of heb je een poster (in JPEG bestand, PDF kan helaas niet) voor op het prikbord? Stuur dit dan naar: redacteur@novam.net

Op zaterdag 23 maart geeft Accordeonvereniging Accordeonata een voorjaarsconcert o.l.v. Leo van Lierop Medewerking Countryband Change of Key (welke ook zorgen voor muziek tijdens het napraten en/of het dansen na afloop)
Aanvang: 20 uur
Locatie: Partycentrum Amicitia, Lekkerkerk
Toegang: 10 euro

Op zaterdag 23 maart geeft de Almeerse Accordeon Vereniging “Vivace” in samenwerking met het mannenkoor “De Zaanse Parelvissers” haar jaarconcert. In de pauze en na afloop van het concert kunt u tot 00.30 uur luisteren of dansen op de sfeervolle muziek van de bekende Amsterdamse accordeonist Peter Batenburg. Voor nadere informatie of het bestellen van kaarten kunt u contact opnemen met Ria Jansen, telefoon 036-525 4179 en 06-8122 1046 of via ria.almere@gmail.com. Gereserveerde kaarten graag uiterlijk tussen 19.00 en 19.30 uur ophalen bij de entree. U bent van harte welkom en wij wensen u vast een hele fijne muzikale avond. Meer informatie op de website www.aavvivace.wordpress.com Tot ziens bij “Vivace.”
Aanvang: 20 uur (zaal open vanaf 19.45 uur)
Locatie: De grote zaal van het kerkcentrum de Goede Rede, Kerkgracht 60, 1354 AM Almere Haven.
Kaarten: 8,50 euro

Op zaterdag 23 maart geeft Accordeonorkest Con Brio onder leiding van Harry Dijkstra haar voorjaarsconcert. Het Nederlands Jeugd Accordeon Orkest (NJAO) geeft een gastoptreden. Dit orkest wat onder leiding staat van Jorind Josemans bestaat uit jeugdige accordeonisten in de leeftijd van 12 tot 26 jaar.
Aanvang: 20 uur
Locatie: de Marktpleinkerk te Windschoten
toegang: 7,50 euro
Meer informatie op: www.conbrio.nl of via info@conbrio.nl
poster, zie prikbord

Op zondagmiddag 24 maart  geeft de Eerste Gooise Accordeon Vereniging MUSICORDA uit Hilversum haar jaarlijks concert. Beide orkesten van Musicorda geven acte de présence. Het programma is erg gevarieerd. De muzikale leiding
van deze middag is in handen van onze dirigent Wim Becker.
Aanvang: 14:30 uur (zaal open om 14 uur)
Locatie: De Morgenster, Seinstraat 2, Hilversum.
Kaarten en info: 8 euro, te bestellen 035-6016516 of  info@musicorda.nl

Op zondagmiddag 24 maart geeft Accordeon Vereniging Amersfoor (A.V.A.) voor het eerst in haar geschiedenis een accordeon matinee concert. Het A en B orkest zullen muziek uit verschillende genres ten gehore brengen.
Aanvang: 14.30 uur
Locatie: de Inham, Hamseweg 40, in Hoogland
Kaarten: aan de zaal verkrijgbaar a 7,50, kinderen tot 12 jaar 3 euro.

Op zondagmiddag 24 maart geeft Accordeon Vereniging Accordenola een concert.
Aanvang: 14 uur
Locatie: De Galerie Doolaard, Middenweg 9b, Anna Paulowna.
toegang: gratis
poster, zie prikbord

Op Zondag 30 maart viert accordeonvereniging Harry van Wezel uit Vlaardingen haar 45 jarig bestaan met een concert. Het Shantykoor de Vlaardingse muiters zijn deze avond als gast aanwezig.
Aanvang: 03:30 uur (zaal open om 19 uur)
Locatie: de kleine zal van de Stadsgehoorzaal, de Harmonie, Schiedamseweg 51, Vlaardingen.
toegang: 10 euro
Voor informatie of bestellen van kaarten: Jolanda Keldermans 06-52052407 of via e-mail: jolandakeldermans@hotmail.com Elly Walbeek  010-4358597 of via e-mail: w.walbeek6@upcmail.nl

Op zaterdag 6 april geeft accordeonvereniging Con Zelo met het A en B orkest een concert. Het intermezzo wordt verzorgt door het Brecht Duo (Leo van Lierop op accordeon, en Kikki Vanhautem, zang).
Aanvang: 20 uur
Locatie: Berkhouter Kerk, Kerkebuurt 172, Berhout
Poster, zie prikbord

Op zaterdag 6 april geeft het Dordts Accordeon Centrum haar jaarconcert onder leiding van Paula van Wanrooy. Kaartjes voor ons concert kunt u reserveren via ons emailadres dordtsacc@gmail.com Onder vermelding van uw naam en het aantal kaarten (€3,50 p/stuk) Deze liggen dan voor u klaar bij de kassa. Kaartjes zijn ook aan de zaal te koop.
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: de Wijnstok, Dubbelsteynlaan - West 70, Dordrecht
Poster: zie prikbord

Op zondag 7 April organiseert Novam-Gelderland de 8e Dag van het Balginstrument. Deze dag begint om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Er is een open podium. Ook orkesten kunnen aan deze dag deelnemen.
Locatie: het dorpshuis Ugchelens Belang Bogaardslaan 81, 7339AN Ugchelen.
Voor info:  Henk van den Berg, Novam-Gelderland e-mail: hbme@muziekeducatie.net

Op zondag 7 april geeft Accordeon Orkest Swentibold o.l.v. Henk Tiebosch samen met het kinderkoor Sjamaes een concert met als titel: Daar wordt je vrolijk van. Dat is het motto van een ontmoeting van kinderkoor Sjamaes en Accordeon Orkest Swentibold in het Centre Céramique in Maastricht Deze bijzondere ontmoeting vindt plaats op zondagmiddag 7 april a.s. Gedrevenheid, passie, spontaniteit en humor zijn voldoende ingrediënten om dit optreden succesvol te maken. Het jeugdig enthousiasme van de jonge zangers en zangeressen van het koor en de ervaren oude rotten van het accordeonorkest zal ongetwijfeld de toeschouwers bekoren. Samen muziek maken is niet aan leeftijd gebonden. Het bewijs wordt hiervoor wordt op deze middag dan ook geleverd. Zowel het orkest als ook het kinderkoor zijn geen onbekenden in het Centre Céramique. Het programma bestaat uit het muziekstukken van orkest en koor maar ook incidentele stukken. Op bezoek komen een aantal “gasten” waaronder en “Olga van de Wolga” en de “Stieros van Spanos”. Misschien komen ABBA en John Miles ook nog wel even om de hoek kijken. Het koor staat onder leiding van Krissie Verstappen, en bestaat uit 34 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar.
Aanvang: 14.30 uur (tot ongeveer 15.45 uur)
Locatie: Centre Ceramique, Avenue Ceramique 50, Maastricht
Toegang: gratis! (vrije gift)
Poster: zie prikbord

Op zaterdag 13 april geeft Accordeon Vereniging Arnhem Zuid haar jaarconcert olv John Holvast. Het grote klassieke werk dat op het programma staat, betreft een aantal delen van Symfonie 1 Opus 24 van Prokofjev. Daarnaast zal ook muziek worden gespeeld van onder andere Bach, Strategier en Piazolla. Ook is er weer medewerking van een soliste, ditmaal op tenor-saxofoon, bespeeld door Erna Beekhuizen. Wij zullen de première brengen van het Concertino wat aan de soliste is opgedragen.
Aanvang: 20 uur
Locatie: Salvatorkerk, Salvatorplein 274 in Arnhem
Toegang: 7 euro

Zondag 14 april 2019 NOVAM Orkesten Festival

Op zondag 14 april geeft het Accordeonvereniging Oosterbeek een koffieconcert. Het Amusementsorkest en Concertorkest zullen onder leiding van Paul Beekhuizen optreden.
Aanvang: 11 uur (zaal open vanaf 10.30 uur)
Locatie: Zalencentrum Lebret, Lebretweg 51 te Oosterbeek
toegang: 7,50 euro

Op zondag 26 mei viert accordeon vereniging Lustige Klanken Bergeijk haar 60 jarig bestaan. Dit gaan ze doen met een Play-in dag. De dag start om 9.30 uur in Gemeenschapshuis Terlo, in Bergeijk. Het slotconcert zal om 16 uur zijn. Wil je mee doen, klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier. voor direct contact, mail dan naar: bestuur@delustigeklanken.nl of bel naar Carla Theuws (0497 571445, Decorette Theuws).

Op zaterdag 16 november viert de Vlissingse Accordeonverening haar 60-jarig jubileum. De verening is op 20 november 1959 opgericht. Vanaf het begin af aan is Ans Boone al lid, en heeft bij herhaling diverse bestuursfuncties bekleed. Meer info over dit concert volgt binnenkort.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu