Concert agenda - NOVAMweb

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Concert agenda

Agenda en activiteiten
Zondag 4 maart houdt de Winterswijkse Accordeon Vereniging haar lenteconcert. Een ensemble van Jazzewind geeft bij dit concert een gastoptreden.
Aanvang: 11.00 uur (zaal open vanaf 10.30 uur)
Locatie: Partycentrum Nijenhuis, Houtlading 6, Winterswijk

Zondagmiddag 11 maart 2018: 6e editie Internationaal Accordeonfestival Stadskanaal. Programma: Dorin Grama (Moldavië), Valerio Russo (Italië), en uit Nederland Greetje de Oude, Wouter & Matthijs Vinckers en Linda’s Jazz. Vele stijlen passeren de revue zoals o.a. Jazz, Tango, Klassiek, Polka, Musette, Balkan, Volksmuziek (Jordaans), maar ook eigen composities.
Locatie: Theater Geert Teis te Stadskanaal
Aanvang: 13.00 uur, Afsluiting 17.15 uur met twee pauzes
Kaarten: 14 euro voorverkoop, 15 euro aan de kassa op zondag 11 maart 2018
Meer info: flyer op het prikbord of kijk op www.accordeonfestival.nl

Zaterdag 17 maart viert Accordeon Vereniging Amersfoort het feit dat ze 65 jaar bestaan. Ter gelegenheid van dit heuglijke feit houden wij op zaterdag 17 maart 2018 een reünie voor leden, oud-leden, vrijwilligers en iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt. Behoort u ook tot deze groep, dan nodigen wij u met met groot genoegen uit voor dit evenement, waarbij de nadruk zal liggen op het ophalen van herinneringen en gezelligheid. Voor de liefhebbers worden tevens oude foto’s en oud beeldmateriaal getoond.
De reünie wordt georganiseerd op 17 maart 2018 van 19.00u tot 20.00u. Na de reünie zal het jubileumconcert plaats vinden. Wij hopen deze avond met velen van u het glas te kunnen heffen om een toost uit te brengen op onze prachtige vereniging. Het aansluitende jubileumconcert zal het thema ‘The Best Of’ daadwerkelijk eer aandoen, waarbij onze beide orkesten zich zullen presenteren in schitterende nieuwe kleding! U bent van harte welkom om u te laten verrassen. Wij horen graag van u of u interesse heeft om aan deze feestelijke avond deel te nemen, een aanmelding geeft voor 2 personen gratis toegang tot de reünie en het jubileumconcert. Aanmelden kan door onderstaande gegevens te mailen naar: info@accordeonverenigingamersfoort.nl
Wat: reünie en 65-jarig jubileumconcert Accordeon Vereniging Amersfoort
Wanneer: zaterdag 17 maart 2018, 19.00u – 24.00u
Locatie: Corderius College, Lambert Heijnricsstraat 23 te Amersfoort

Zondag 18 maart 2018 Nationaal Accordeon Concours voor Solisten en Kamermuziek in de Muziek en Dansschool Amstelveen
Aanvang: 10.00 uur
Toegang: gratis voor inschrijfformuliers klik hier.

Zondag 18 maart is er een concert van de Varsseveldse Akkordeon Vereniging met medewerking van The Hohner Boys uit Gaanderen.
Aanvang: 14.00 uur (zaal open om 13.00 uur)
Locatie: Zalencentrum "De Radstake" Twenteroute 8 in Heelweg (bij Varsseveld)

Zaterdag 24 maart geeft Musicorda uit Hilversum hun concert met het A-en B orkest. Musicorda betekent letterlijk: muziek uit het hart, en dat is wat zij doen. Tijdens het door de NOVAM georganiseerde orkestenfestival 2017 in Ede won Musicorde de tweede prijs. Kaarten a 8 euro zijn op de avond zelf vanaf 19.30 uur verkrijgbaar aan de zaal. Voor info en kaartreservering: info@musicorda.nl of neem contact op met José van Kooi: 035 6016516
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: De Hilt, Hasselaarlaan 1c, 3755 AV Eemnes

 
''Vincent in Valthermond''
Op 24 en 25 maart is Vincent van Amsterdam op de Concertboerderij in Valthermond. In deze befaamde concertzaal in Drenthe zal Vincent op zaterdag 24 maart lessen en een workshop geven voor amateurs en professionals. Een dag later op zondag 25 maart zal Vincent, deels samen met het Van Amsterdam Duo, een spetterend concert geven met muziek uit Spanje en Rusland. Voor meer informatie klik hier.

Op zondagmiddag 25 maart 2018 geeft accordeonvereniging Insulinde haar jaarconcert in het dorpshuis van Landsmeer. U kunt luisteren naar het Insulinde orkest en naar het ensemble. Mark Söhngen zorgt voor de muzikale omlijsting met zijn zang, trekharmonica en concertina. Na het concert is er tijd om na te praten en een dansje te maken.
Locatie: dorpshuis van Landsmeer, Calkoenstraat 27.
Aanvang: 14.00 uur. (zaal open vanaf 13.30 uur)
Entree: € 7,50.

Zondag 8 april 2018 NOVAM Orkesten festival in Ede.

Zondag 8 juli organiseert de Varsseveldse Akkordeon Vereniging de jaarlijkse Accordeon- en Monicadag. Diverse regionale en internationale groepen spelen weer in en rond de Museum boederij Het Hofshuus.
Aanvang: 11.00 uur (tot 17.30 uur)
Locatie: Leemscherweg 24 in Varsseveld

Zaterdag 3 november 2018 NOVAM 90 jaar jubileum concert

Zondag 18 november organiseert de Varsseveldse Akkordeon Vereniging haar 7de accordeon-harmonica festival.
Aanvang: 11.00 uur (voor de spelers is de zaal om 10.00 uur open)
Locatie: Zalencentrum "De Radstake" Twenteroute 8 in Heelweg (bij Varsseveld)
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu