Concertagenda verenigingen - NOVAMweb

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Concertagenda verenigingen

Concertagenda
Op zondag  10 september organiseert Accordeonorkest Swentibold Born een play-in. Dit alles in het kader van hun 50 jaar bestaan. Voor meer info en het inschrijfformuilier klik hier. (dit formulier kan geprint, en per "analoge" post verstuurd worden)
Op zaterdag 4 november geeft Accordeonorkest Swentibold hun jubileumconcert.
locatie: het Volkshoes, Pastoor Schoenmaeckersstraat 8, 6163 BW Geleen.

Vrijdag 15 september is er een concert van accordeon en kerkorgel.Locatie: Dorpskerk, Hoek van Holland
Aanvang: 19.30 uur, toegang: 8,50 euro

 
Op 3,4 en 5 november organiseerd Forzando het muziekweekend Lage Vuursche.
Vanaf heden kun  je je nu weer kunt inschrijven voor het muziekweekend van 3, 4, en 5 november in  Lage Vuursche. Achter de schermen wordt hard gewerkt om er weer een muzikaal , leerzaam en culinair weekend van te maken met enkele boeiende workshops! Evenals de voorgaande jaren zullen wij onder leiding van Leo van Lierop de volgende stukken trachten eigen te maken: Dance Macabre van Saint Saens en de Metropolitan suite van Adolf Götz. Twee werken met een flinke uitdaging voor de redelijk gevorderde accordeonist. Er zijn ook partijen beschikbaar in een eenvoudige setting. Omdat we nu het hele huis hebben kunnen huren is er ook meer ruimte om evt familieleden en kinderen mee te nemen tegen een gereduceerd tarief. Er zijn ruim voldoende kamers aanwezig zowel een als twee persoons.  Het aanmeldingsformulier is te vinden op www.forzando.org, aan te vragen bij bestuur@forzando.org of te downloaden via de facebook pagina: Amsterdamse accordeonvereniging Forzando


Op zaterdag 4 november wordt er voor de 11e keer in Hoek van Holland het Accordeonfestival Hoek van Holland georganiseerd. De organisatie is in handen van het management van Lokaal Cultuur Centrum ‘De Hoekstee’ in nauwe samenwerking met het bestuur van de Eerste Hoekse Accordeon Vereniging. Er kunnen ca. 12 orkesten meedoen en vanwege de grote animo voor dit accordeonfestival,  kan er in principe maar 1 orkest per vereniging deelnemen. De doelstelling van deze dag is het beoordelen van de orkesten door een tweekoppige jury op conservatoriumniveau, die de verbeterpunten vastlegt in een rapport met positieve aanbevelingen. En het is ook nog een goede gelegenheid om naar elkaar te luisteren en duurzame kontakten te leggen. De inschrijving voor dit succesvolle evenement start vanaf 7 juni tot en met 9 september 2017. Meer informatie, die vermeld staan in de uitnodigingsbrief, zijn te vinden op de website van de Eerste Hoekse Accordeon Vereniging https://www.ehav.nl/festivals/ of stuur een mail naar hpmwestdijk@gmail.com.


Voor verdere info klik hier

Op zaterdag 11 november verzorgt accordeonvereniging Altena Musica een najaarsconcert onder leiding van hun nieuwe dirigente: Ilse Roskam. De muziek zal bestaan van filmmuziek tot bekende meezingers en alles wat er tussen in zit. Samen met blaaskapel de Bieswald Ländl uit Werkendam maken ze er een gezellige avond van.
Locatie: dorpshuis Tavenu, Singel 16 in Nieuwendijk
Aanvang: 20.00 uur. Kaartjes a 5 euro zijn te verkrijgen bij de ingang van het dorpshuis.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu