Documentatiecentrum - NOVAMweb

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Documentatiecentrum

Documentatiecentra

NOVAM Documentatiecentrum

Documentatiecentrum voor Accordeonorkesten en bestellen NOVAM muziekuitgaven:

Otine van Erp, Diesdonkerweg 6, 5724 PG, Ommel

e mail: Otine@novam.net


Documentatie centrum Solisten en Kamermuziek :

Vincent van Amsterdam: 06-52120692  vanamsterdam.vincent@gmail.com


WIJZIGING INZAGE PARTITUREN

Mede uit oogpunt van kostenbesparingen en efficiëntie worden met ingang van 2015 de mogelijkheden voor het inzien van partituren gewijzigd. Aanvragers ontvangen per keer van één partituur enkele (in verhouding tot de grootte van het werk) belangrijkste pagina's digitaal in PDF formaat. Er wordt daarbij rekening gehouden met partituren en werken die bestaan uit verschillende delen. Deze bestanden behoeven uiteraard niet te worden geretourneerd. Uw aanvraag kunt u zowel telefonisch als per email doen.


NOVAM uitgaven

De NOVAM muziekuitgeverij heeft een groot aantal partituren (met bijbehorende partijen) van Nederlandse componisten in bezit. Deze werken zijn veelal geschreven in opdracht van de NOVAM. Deze muziek kan via het Documentatiecentrum aangeschaft worden in de vorm van kopieën, waarbij de partituur altijd geleverd wordt plus van elke partij één exemplaar,men kan dan zelf de benodigde aantallen partijen bijmaken. De aanschafkosten zijn afhankelijk van de omvang van het werk plus partijen. Het is mogelijk per email een prijsopgave aan te vragen. De bij de zending gevoegde rekening dient binnen twee weken te worden voldaan bij de penningmeester van de NOVAM door storting op het vermelde IBAN-nummer.

NOVAM-uitgaven


De NOVAM muziekuitgeverij heeft een groot aantal partituren (met bijbehorende partijen) van Nederlandse componisten in bezit.Deze werken zijn veelal geschreven in opdracht van de NOVAM.
Tevens zijn bepaalde werken en arrangementen aan de NOVAM geschonken.
Deze muziek kan via het Documentatiecentrum aangeschaft worden in de vorm van kopiëen, waarbij de partituur altijd geleverd wordt plus van elke partij één exemplaar;
Men kan dan zelf de benodigde aantallen partijen bijmaken. De partituur zelf mag niet worden gekopiëerd.
De aanschafkosten zijn afhankelijk van de omvang van het werk plus partijen.  Het is mogelijk per email een prijsopgave aan te vragen.
De bij de zending gevoegde rekening dient binnen twee weken te worden voldaan bij de penningmeester van de NOVAM door storting op het vermelde IBAN-nummer.

                                                                                                           


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu