Jeugd accordeonorkest - NOVAMweb

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Jeugd accordeonorkest

NOVAM 90 JAAR
Speel mee met het Jubileum Jeugd accordeonorkest onder leiding van dirigent Jorind Josemans het is voor alle jongeren tot 26 jaar die accordeon spelen.
Voor het Novam jubileum heeft Jorind een leuk en jeugdig programma bedacht. Met medewerking van de spelers van het Nederlands Jeugd Accordeon Orkest wordt er grappige, aansprekende en verhalende muziek ingestudeerd van o.a. het Motion Trio (https://youtu.be/qHbB4fIwBpk), Richard Galliano (https://youtu.be/-uGN19ZRSjQ) en Nino Rota (https://youtu.be/-tIKUt9VpLk), componisten die veel voor het accordeon hebben geschreven. Bij een gedeelte van de muziek zal een acrobaat zijn medewerking verlenen, dus het programma belooft verfrissend en zeer “beweeglijk” te worden. De spelers van het Nederlands Jeugd Accordeon Orkest zijn een hechte groep jongeren afkomstig uit het hele land die elke maand een weekend bij elkaar komen om te repeteren en concerten te geven. Afgelopen zomer zijn ze nog op een concertreis naar het zuiden van Duitsland geweest. Er zijn muziekpartijen beschikbaar op elk niveau van beginnend tot vergevorderd. Dus iedereen kan mee doen.

Jorind Josemans is sinds april 2013 werkzaam als artistiek leider en dirigent van het Nederlands Jeugd Accordeon Orkest (NJAO), ook is hij als dirigent verbonden aan Accordeonvereniging Crescendo te Leersum en Blij Leven te 's-Hertogenbosch. Tevens geeft hij accordeonles in Den Bosch en in Utrecht en omgeving. Jorind studeerde Hoofdvak Accordeon aan het Fontys Conservatorium te Tilburg bij Ronald van Overbruggen en Ludo Mariën en volgde een studie Accordeon en Alexander Techniek bij de Italiaanse accordeonpedagoog Claudio Jacomucci. Daarnaast heeft Jorind vele masterclasses gevolgd, o.a. bij James Crabb, Geir Draugsvoll en Friedrich Lips. Jorind is een veelgevraagd musicus in het theater, zo speelde hij op het Oerol Festival op Terschelling, Festival de Parade in o.a Den Haag, Utrecht, Amsterdam en op het Theaterfestival Boulevard te 's-Hertogenbosch. Ook speelde hij in de theatervoorstelling van kinderboekenschrijfster Tosca Menten tijdens de kinderboekenweek van 2012.

De repetities van het Jubileum Jeugd accordeonorkest zullen in Zeist plaats vinden. Voor eventueel vragen over dit orkest kunt u Jorind Josemans mailen: massoltof@hotmail.com of telefonisch 06-4545 8279.

Repetities
De repetities vinden plaats in de Stichtse Vrije school, Socrateslaan 24, 3707 GL Zeist
Repetities zijn van 10.00 tot 15.00 uur.
·        Zondag 24 juni 2018
·        Zondag 16 september 2018
·        Zondag 30 september 2018
·        Zondag 28 oktober 2018


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu