NOVAM 90 jaar jubileum - NOVAMweb

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NOVAM 90 jaar jubileum

NOVAM 90 JAAR
Jubileum galaconcert Novam in “De Vereeniging” te Nijmegen
Deze avond belooft een bruisend en enthousiast accordeon en mondharmonica jubileumconcert te worden. Er komt een spetterend programma waar veel accordeonisten en mondharmonicaspelers actief aan kunnen deelnemen. Naast de optredens van de drie play-in orkesten zullen professionele muzikanten de accordeon laten horen in verschillende stijlen en combinaties, van lichte- tot klassieke muziek en verrassende cross-overs.

De volgende drie NOVAM play-in orkesten treden op:
- het Jubileum Jeugd accordeonorkest o.l.v. Jorind Josemans
- het Jubileum Symfonisch accordeonorkest o.l.v. Tim Fletcher
- het Groot Jubileum orkest o.l.v. Robert Baas

Op het jubileumconcert van 3 november treden de volgende artiesten en orkesten op volgens onderstaand programma. De avond begint om 19:30 uur en loopt tot 22:40 uur, met twee korte pauzes.
In het eerste gedeelte van het programma treden op:
Jubileum Jeugd accordeonorkest
Kwintetto
Stanislav Jusufovic -Nikola Spasic
Dan is er een korte pauze

In het tweede gedeelte van het programma treden op:
Jubileum Symfonisch accordeon orkest
Vincent van Amsterdam
Joris Linssen en Caramba
Hierna komt de 2e korte pauze

In het derde gedeelte van het programma treden op:
Groot Jubileum Orkest
Fata Morgana
Charivari Trio

Ruim 150 kinderen, jongeren en volwassenen uit het hele land, staan op deze dag in de spotlights op het grote podium van de Vereeniging te Nijmegen en spelen mee in het Jeugd Accordeon Orkest, het Symfonisch Accordeon Orkest of het Groot Jubileum Orkest. Daarnaast zullen vele bekende artiesten hun medewerking verlenen. Zanger Joris Linssen, die dit feestelijke concert zal presenteren, treed ook op met zijn geweldige band Caramba. Het Accordeonduo Stanislav Jusufovic - Nikola Spasic en solist Vincent van Amsterdam zullen het publiek verrassen met een bijzonder programma. Met een eenvoud die jaren oefening verraadt, toveren ze de mooiste klassieke muziek uit de lucht. Het Charivari trio met Bart Lelivelt op accordeon, zingt en speelt een onweerstaanbare mix van volksmuziek uit Oost Europa en Zuid Amerika. Winnaar van diverse accordeonconcoursen 'Kwintetto' zal deze avond ook een optreden verzorgen. Mondharmonica mag natuurlijk niet ontbreken: het kwartet Fata Morgana laat ons met een gevarieerd programma de speciale sound van de diverse mondharmonica’s horen.

De NOVAM heeft kaarten voor dit galaconcert in Nijmegen in de voorverkoop tegen een gereduceerd tarief van € 17,- (inclusief consumptie). Bestellen kan met een mail naar evertenmartine@hetnet.nl. Na betaling op NL23INGB0000665608 t.n.v. NOVAM, met vermelding  “kaarten galaconcert”, worden de kaarten naar u opgestuurd (zie ook www.novam.net.)
De kaarten zijn ook te koop op de repetities van de 3 play- in orkesten die optreden tijdens het galaconcert.

Verder zijn kaarten online verkrijgbaar bij Stadsschouwburg “De Vereeniging” (€ 19 + € 1 boekingskosten). Zie link: https://www.stadsschouwburgendevereeniging.nl/programma/3996/Festival_Accordeon_en_Mondharmonica/NOVAM_NUEVO/


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu