NOVAM 90 jaar jubileum - NOVAMweb

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NOVAM 90 jaar jubileum

NOVAM 90 JAAR

Doe mee met één van de play-in orkesten tijdens het NOVAM Jubileum festival 3 november 2018

 
Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van de NOVAM organiseert het bestuur een zeer bijzonder concert op 3 november 2018. Dit unieke concert zal plaatsvinden in de prachtige concertzaal van “de Vereeniging” in Nijmegen.

Deze avond belooft een bruisend en enthousiast accordeon en mondharmonica jubileumconcert te worden. Er komt een spetterend programma waar veel accordeonisten en mondharmonicaspelers actief aan kunnen deelnemen. Naast de optredens van de drie play-in orkesten zullen professionele muzikanten de accordeon laten horen in verschillende stijlen en combinaties, van lichte- tot klassieke muziek en verrassende cross-overs. Ook jij kan deelnemen aan dit concert, op deze bijzondere dag en op deze bijzondere plek. Alle verenigingen in het land en alle leerlingen van muziekscholen krijgen de mogelijkheid om zich in te schrijven voor één van de drie play-in orkesten die geformeerd gaan worden. Ook niet leden kunnen zich inschrijven, maar bij plaatsing gaan leden voor. Dus misschien wil je je wel snel aanmelden als lid van de NOVAM. Voor slechts €17,50 ben je al een heel jaar lid van de NOVAM.

De drie NOVAM play-in orkesten zijn:
- het Jubileum Jeugd accordeonorkest o.l.v. Jorind Josemans
- het Jubileum Symfonisch accordeonorkest o.l.v. Tim Fletcher
- het Groot Jubileum orkest o.l.v. Robert Baas

Wil je je inschrijven? Kijk dan op het tabblad van één van de drie orkesten voor meer informatie en een inschrijfformulier.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu