weekends & zomerkamp - NOVAMweb

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

weekends & zomerkamp

Activiteiten
 
Niet een weekend, maar een week! Accordeon Zomerkamp 2017, er zijn nog plaatsen!
 
Het 9e Accordeonkamp wordt weer een super gezellige en inspirerende week, vol muziek en activiteiten. Van maandag 31 juli tot en met zaterdag 5 augustus, op een mooie vakantieboerderij in Borculo. Voor jong en oud, van beginnende tot vergevorderde speler, voor iedereen zal er veel nieuws te leren en te beleven zijn in dit Accordeon Combi-Kamp. Het muzikale programma is intensief, met lessen en workshops van docenten Tim Fletcher, Michiel Ockeloen en Annemarieke van der Ploeg, aangevuld met gastdocenten en activiteiten. Dirk Overbeek geeft een workshop jazz en pop, hij studeert bij Rik Cornelissen op het Artez Conservatorium in Arnhem. Er komt een Tango workshop, een Balfolk dansavond, de Pigini Pizza Oven komt op bezoek en meer. Aarzel niet en schrijf je nu in via www.accordeonkamp.nl of informeer bij Annemarieke van der Ploeg op nummer 06-53798263 of email info@accordeonkamp.nl. We zijn ook op facebook: www.facebook.com/accordeonkamp.
Laatste nieuws:  Op het kampeer terein is nog plaats, dus schrijf je in.

Aansluitend aan dit zomerkamp is er ook nog een Zomer Festival. Lees hieronder wat daar te doen is.
 

Zomer Festival Accordeon te Borculo.
 
In het weekend van 5 en 6 augustus is er het Zomer Festival Accordeon. Vincent van Amsterdam, Ellen Zijm, Conny Essbach, Dirk Overbeek en Annemarieke van der Ploeg geven masterclasses en workshops. Het programma is zo opgebouwd dat u zelf uw eigen weekend rooster kunt samenstellen. Workshops worden op meerdere momenten gegeven waardoor u niks hoeft te missen. Vincent van Amsterdam geeft op zaterdag ochtend een thema les toonvorming en balgtechniek, waarna hij het hele weekend masterclasses (individuele lessen) zal verzorgen. Ellen Zijm geeft ook Masterclasses en heeft op zondag een thema les in de planning. Zij gaat tijdens deze les aan de slag met melodiebassen. Iedereen die het wel eens wil proberen is welkom. Er zijn ruim voldoende instrumenten met melodiebas aanwezig waar deelnemers tijdens de workshop gebruik van kunnen maken. Dirk Overbeek concentreert zich op de lichte muziek: Jazz. Hij gaat met een groep aan de slag met basisvaardigheden voor improvisatie en stijlkennis.  Conny Essbach is onze Balfolk coach. Zij gaat met maximaal 5 deelnemers werken aan stijlkennis, repertoire en creativiteit in het samenspelen. Zelf geef ik 2 korte thema lessen dit jaar. De eerste is houding en beweging. Een les voor iedereen die regelmatig last heeft van rugklachten tijdens en na het spelen. De tweede workshop gaat over effectief leren. Hoe besteed ik mijn oefentijd zodanig dat ik ook werkelijk vooruit ga? Daar gaan we mee aan de slag! Kortom een programma met grote variatie en veel ruimte voor persoonlijke ontplooiing. Voor de meeste activiteiten is een minimale speel ervaring van ca. 2 jaar nodig.
Gezien de festival vorm kunt u zo intensief en vrijblijvend deelnemen als u wenst. U kunt kiezen voor een all- in kaart (zie site voor meer info) of u betaald per dag/activiteit. Kijk op www.zomerfestival.accordeonkamp.nl voor meer informatie over alle tarieven en de inhoud van de activiteiten. Voor vragen kunt u bij mij terecht per telefoon of mail: 06 53798263 of mail naar: info@accordeonkamp.nl

Annemarieke van der Ploeg

Toppershoedje 2017 orkestweekend
Na één jaar overgeslagen te hebben wordt dit jaar het Toppershoedje weekend weer georganiseerd!!! Dit weekend wordt (in tegenstelling tot de laatste Nieuwsbrief) geleid door Ronald van Overbruggen en Niek van Uden. Dit weekend waarin het met elkaar in orkestverband musiceren voorop staat wordt weer gehouden vanaf vrijdag 24 november 2017 in het Zuid-Hollandse Ouddorp. Naast de repetities is er uiteraard ook ruimte in het programma om met elkaar gezellig samen te zijn. Op zondag 26 november wordt het weekend afgesloten met een presentatie. Aanmelden kan vanaf nu via het inschrijfformulier wat u kunt vinden op de website van de Novam onder het kopje 'downloads'. Om voldoende bungalows ter beschikking te hebben is het raadzaam om u tijdig aan te melden, vol is vol. Het Toppershoedje is een RCN Vakantiepark.  
Adres: Strandweg 2-4, 3253 LR Ouddorp. De kosten bedragen € 125,- voor Novam leden, en € 135,- voor niet leden.
De inschrijving is geldig wanneer het geld is overgemaakt op rekeningnummer IBAN NL23INGB0000665608 t.n.v. NOVAM o.v.v. Toppershoedje 2017.
Meer informatie is te verkrijgen bij: petra@novam.net
We hopen dat er weer veel enthousiaste deelnemers gaan meedoen.

Petra van Drieënhuizen
(hieronder het inschrijfformulier ALLEEN voor het Topperhoedje weekend)
individueel lid van de NOVAM
lid via accordeon vereniging
geen lid van de NOVAM

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu