Workshops, masterclasses en weekends

De NOVAM ondersteunt diverse landelijke of regionale activiteiten. Juist deze overkoepelende activiteiten zijn interessant voor de leden van de NOVAM. Het elkaar ontmoeten bij activiteiten is van groot belang en erg plezierig.


Workshops

ArtEZ Lesdagen

Meerdere keren per jaar geeft Rik Cornelissen, hoofdvakdocent aan de afdeling Jazz & Pop aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem, workshops over improvisatie en begeleiden.

Met het gehoor en gevoel als uitgangspunt i.p.v. het notenschrift word je stap voor stap meegenomen in het vrij spelen en improviseren. Niets engs of moeilijks aan; je krijgt voldoende handvatten aangereikt om mee te kunnen doen en er thuis aan verder te kunnen werken.

Elke workshop is afzonderlijk te reserveren, maar zijn onderling gekoppeld. Een gaat over het maken van melodieën en de andere over het begeleiden daarvan.

Als je nog vragen hebt met betrekking tot de workshops, dan kun je deze e-mailen naar Rik Cornelissen.

Op de agenda:


Masterclasses

Op dit moment staan er geen masterclasses gepland.


Weekends

In Ouddorp organiseren we zelf het ‘Toppershoedje weekend’. Daarnaast worden in Brabant/ Limburg weekends georganiseerd door Henk Tiebosch en Maurice Kersten. Viola Barends organiseert een weekend voor zowel mondharmonicaspelers als accordeonisten. Ook accordeonvereniging Forzando organiseert een weekend.

Op de agenda:


Contactpersoon:

Werkgroep Weekends en Workshops
De Werkgroep Weekends en Workshops organiseert, ondersteunt en/of promoot landelijke of regionale overkoepelende activiteiten waarbij spelers/musici elkaar ontmoeten en leren kennen.
De Werkgroep Weekends en Workshops bestaat uit: Petra van Drieënhuizen, Henk Tiebosch en Maurice Kersten.