Weekends en Workshops

Workshop Mondharmonica door Hans de Vries

Voor bedrijven, vrienden, families, festivals, voor teambuilding, congressen, feesten, of zomaar….

In deze workshop ‘for absolute beginners‘ neemt Hans je mee door de wonderlijke wereld van de mondharmonica en haar talloze bespelers. Het enige instrument ter wereld dat je bespeelt door afwisselend in- en uit te ademen. Je kunt zo’n kleine harmonica overal mee naar toe nemen, en als je de smaak eenmaal te pakken hebt, gaat er echt een wereld aan speelplezier voor je open!

Deelnemers hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden.

Iedere workshop wordt op maat gemaakt.

Samen muziek maken is leuk, het is een uitdaging om met een groep melodie en ritme op elkaar af te stemmen. Deze ‘stoomcursus’ mondharmonica is een hit op festivals, trainingsdagen of dagje uit. Binnen 10 minuten speel je je eerste deuntje of bluesje.

Een hele zaal vol met harmonica spelers, dat klinkt echt geweldig!

Prijsindicatie voor een workshop is € 20,- tot € 40,- pp afhankelijk van locatie en aantal deelnemers. Deelnameprijs is inclusief de HOMESICK bluebird DELTAHARP (zie foto).

Op dit moment zijn diverse workshops uitgesteld, maar voor de mogelijkheden bel of mail naar

Hans de Vries


Op de agenda


Biografie

Hans ‘Homesick’ de Vries (1956) is al sinds zijn prille tienertijd actief als muzikant, maar nog lang niet uitgespeeld! Inmiddels is zijn 15e album alweer een feit! Een feestelijk dubbelalbum met New Orleans georiënteerde roots muziek.

Hans heeft een enorme passie voor Louisiana muziek en elementaire blues en is een groot fan van Jimmy Reed. Hij speelde onder andere in Homesick & The Backstabbers met Iers gitaarfenomeen Martin Hutchinson. Met zijn latere band Louisiana Radio toerde hij als bandleider jarenlang door heel Europa en was onderweg met o.a. Los Lobos, Dr John en Willy Deville.

Homesick is als muzikant ook een enthousiast ambassadeur voor de mondharmonica; hij geeft regelmatig -en met groot plezier – workshops aan beginners om hun zijn passie voor de bluesharp over te brengen.

Contactpersoon:


Werkgroep Mondharmonica
De Werkgroep Mondharmonica …
De Werkgroep Mondharmonica bestaat uit: Viola Barends en Otine van Erp.