Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

28e Accordeonfestival Hoogezand-Sappemeer

8 oktober 2023 @ 13:00 20:00

Adri Kruijer presenteert op zondag 8 oktober 2023 de 28e editie van het Internationaal Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer in theater het Kielzog te Hoogezand. Aanvang 13.00 uur.

Speciale gast voor deze muzikale middag is Frédéric Langlais uit Frankrijk. Hij won diverse 1e prijzen tijdens wedstrijden en op 16- jarige leeftijd werd hij wereldkampioen in de variété klasse. Frédéric Langlais heeft al diverse televisieoptredens gedaan in binnen- en buitenland en heeft verschillende CD`s uitgebracht. Voor u een unieke kans om deze virtuoos te bewonderen in theater het Kielzog. 

Wegens enorm succes is het Rembrandt Duo weer present. In de voorgaande afleveringen van dit evenement oogsten Eddy Hoorenman op accordeon en Huub Eikenboom op drums veel succes en lieten de mensen meegenieten van hun allround repertoire zoals musette, swingaccordeon en niet te vergeten het Amsterdams volksmuziek met hits van Johnny Jordaan, Tante Leen, Manke Nelis etc. 

Uit Assendelft komt Daan de Groot. Het aanstormend talent mag zijn kunsten vertonen en hij zal het publiek vermaken met diverse stijlen. Daan heeft jaren in het jeugdorkest gespeeld van de NJAO. Zijn virtuoze spel maakt hem geliefd onder de fans van Johnny Meijer e.v.a.  Al enkele jaren  is Daan de vaste accordeonist van het Kapiteinskoor. 

Ritmische begeleiding is wederom in handen van Klaas Kreuijer op drums en Joris Bijleveld op contrabas. 

Diverse stands zijn aanwezig met nieuw- en gebruikte accordeons, bladmuziek, CD`s, onderdelen, hebbedingetjes etc.

De ticketverkoop is inmiddels gestart en u kunt nu weer reserveren via accordeonfestivalhs.nl of per telefoon 0598-322107.

Er zijn alleen zitplaatsen beschikbaar en vol = vol

€17.50

Organisator

Locatie

Gorecht Oost 157
Hoogezand,Groningen9603 AENederland
+ Google Maps
0598-373777
Bekijk de site van Locatie
28e Accordeonfestival Hoogezand-Sappemeer