Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ArtEZ lesdagen: Workshop Begeleiden & Grooven

10 oktober 2020 @ 10:00 15:00

Meerdere keren per jaar geeft Rik Cornelissen, hoofdvakdocent aan de afdeling Jazz & Pop aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem, workshops over improvisatie en begeleiden.

Met het gehoor en gevoel als uitgangspunt i.p.v. het notenschrift word je stap voor stap meegenomen in het vrij spelen en improviseren. Niets engs of moeilijks aan; je krijgt voldoende handvatten aangereikt om mee te kunnen doen en er thuis aan verder te kunnen werken.

Elke workshop is afzonderlijk te reserveren, maar zijn onderling gekoppeld. Een gaat over het maken van melodieën en de andere over het begeleiden daarvan.

Als je nog vragen hebt met betrekking tot de workshops, dan kun je deze e-mailen naar Rik Cornelissen (info@rikcornelissen.com)


Wil je begeleidingen kunnen maken? Uitgebreidere akkoorden leren gebruiken, akkoorden onder een melodie leren plaatsen en complexere begeleidingen tussen twee handen kunnen maken?

We gaan werken aan alles rondom het gebruik van akkoordenom zo stap voor stap meer vertrouwd te raken met begeleidingen. Auditief envanuit een vrije basis zonder bladmuziek.

Niveau: gemiddeld tot (ver)gevorderd.

Voor docenten is er een introductie rondom de didactiek en methodiek.


kosten deelname

€40 ( €30,- voor NOVAM-leden)

Organisator

Locatie

Onderlangs 9
Arnhem, 6812 CE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
ArtEZ lesdagen: Workshop Begeleiden & Grooven