Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Astillero in Concert

29 januari @ 16:00 18:00

Op zondag 29 januari 2023 komt Astillero als onderdeel van hun Europese tour naar Hengelo! Niet alleen om een spectaculair concert te geven, maar ook om hun visie op Argentijnse tango over te dragen in een aantal masterclasses en workshops.

Concert

Het concert begint om 16:00 uur. Astillero zal daarin een mooi programma met afwisselende Argentijnse tango’s uitvoeren. Aan het concert zal het Groot Orkest van Accordeonvereniging Animato haar medewerking verlenen. De toegangsprijs is 15,00 euro per persoon (voor alle leeftijden).

Masterclasses en workshops

De masterclasses en workshops zijn ’s middags van 12:45 tot 15:00 uur. Ensembles kunnen zich aanmelden voor een masterclass. Tijdens de masterclass werk je onder leiding van een van de leden van Astillero met je ensemble aan een Argentijnse tangocompositie naar keuze. De kosten per ensemble worden berekend naar het aantal personen. De deelnamekosten per ensemble zijn 25 euro plus 5 euro per ensemblelid. Dat is exclusief toegang tot het concert, waar je apart een kaartje voor kunt kopen.

Individuele accordeonisten kunnen zich aanmelden voor een orkestworkshop, waarin we gezamenlijk een Argentijnse tango zullen uitdiepen. Muziek hiervoor krijg je enkele weken van tevoren toegestuurd. Er zijn twee workshops: eentje voor gevorderden en eentje voor gemiddeld niveau. De kosten voor deelname zijn 10 euro. Dat is exclusief toegang tot het concert, waar je apart een kaartje voor kunt kopen.


Organisator

Locatie

Hazemeijerstraat 300
Hengelo,Overijssel7555 RJNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Astillero in Concert