Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JazzOUT Fest Limburg 2022

9 april 2022 @ 17:00 20:00

Van 1 t/m 9 april ademt heel Limburg jazzmuziek. Tijdens de eerste editie van het festival JazzOUT Fest Limburg kun je in verschillende Limburgse steden genieten van wereldtoppers, rijzende jazzsterren en bruisende jazzactiviteiten. In Roermond, Venlo, Weert, Heerlen en Maastricht presenteren diverse podia een wervelende line-up met verschillende jazzstijlen. De laatste stop van de JazzOUT festivaltrein is Theater aan het Vrijthof op zaterdag 9 april, met een top line-up en een verrassend randprogramma.

Richard Galliano New York Tango Trio

Richard Galliano is een accordeon- en bandoneon-virtuoos en componist die een breed muziekpalet van klassiek tot jazz bespeelt. In 1980 ontmoet hij de Argentijnse componist en bandoneongrootheid Astor Piazzolla, de grondlegger van de Tango Nuevo. Onder invloed van Piazzolla legde Galliano de basis voor een Franse variant: de New Jazz Musette.

Mike Boddé, Hermine Deurloo, Lilian Vieira – De wereld van João Gilberto

Zangeres Lilian Vieira, harmonicaspeelster Hermine Deurloo en pianist Mike Boddé brengen een ode aan de onlangs overleden, grondlegger van de bossa nova João Gilberto. Zijn muziek staat centraal, aangevuld met Braziliaanse songwriters die door hem beïnvloed zijn. Het levert een feestelijk en zeer afwisselend concert op, van melancholieke ballads tot snelle samba’s. 

€39,50

Organisator

Locatie

Vrijthof 47
Maastricht,6211 LENederland
+ Google Maps
043-3505555
Bekijk de site van Locatie

JazzOUT Fest Limburg 2022