Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nachtuil

19 februari 2023 @ 14:00 15:00

Daan is drie jaar, dertig jaar, vijf jaar, acht jaar en twaalf jaar. Allemaal tegelijkertijd. 

Daan woont in een gewoon dorp. In een gewoon huis met een vader en een moeder. Ze zit gewoon op school, gewoon op muziekles en gewoon op gym. En haar allerliefste bezigheid is met haar fantasie mooie dingen maken; muziek, tekeningen of verhalen.

Maar, er gebeuren allerlei dingen die ze niet kan verklaren. Zo voelt ze van alles wat ze niet wil voelen, heel raar, maar die gevoelens komen soms zomaar uit de lucht vallen. Alsof iemand anders haar lijf binnenkomt en de regie overneemt. En er gebeuren dingen waarvan ze de schuld krijgt, waar ze niets mee te maken heeft. En slapen… dat lukt haar dus nooit, want in de nacht hoort ze allerlei stemmen die ze maar niet stil kan krijgen. 

Pas als ze echt durft te luisteren naar wat ze eigenlijk hoort in de nacht, komt ze erachter waarom ze maar niet slaapt en waarom er zoveel onverklaarbare dingen gebeuren. 

Nachtuil is een schoolvoorstelling voor kinderen vanaf 11 jaar. In de voorstelling komt het thema seksueel misbruik en verwaarlozing aan bod en is daarom niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar.

€4

Organisator

Locatie

Ferrandweg 4T
Den Haag,Zuid-Holland2523 XTNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Nachtuil