Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Van Amsterdam Summer Course 2023

17 juli @ 08:00 21 juli @ 17:00

Van maandag 17 tot vrijdag 21 juli 2023 zal de tweede Van Amsterdam Summer Course plaatsvinden in voormalig klooster Beukenhof in Biezenmortel (Noord-Brabant). De midweekcursus is bedoeld voor enthousiaste accordeonisten vanaf 14 tot 88 jaar, studenten accordeon en afgestudeerde accordeonisten. De cursus geeft je tijd om eindelijk eens goed de diepte in te duiken met een muziekstuk; om met gelijkgestemden eens over muziek en accordeon te spreken; nieuwe mensen en nieuwe muziek te ontdekken. Daarnaast is er op de Beukenhof een groot terrein waar je lekker kunt lezen, voetballen of tafeltennissen.

In deze vijf dagen krijgt iedereen les op zijn of haar niveau van Bjarke Mogensen, Jef De Haes en Vincent van Amsterdam. Bjarke Mogensen is een groot solist en musicus uit Denemarken en we zijn heel blij dat hij onze internationale gast is. Bjarke soleert regelmatig met orkesten en is een geweldig en kleurrijk kamermusicus. Hij heeft langdurige en succesvolle samenwerkingen met componisten zoals Anders Koppel en Martin Lohse en brengt met grote regelmaat cd’s uit met romantische of hedendaagse muziek. Dit jaar zal ook de Belgische accordeonist Jef De Haes het docententeam versterken en ook helpen met de organisatie. Als solist, docent en organisator van concerten en ensembles inspireert hij anderen om de ontgonnen rijkdom van het accordeon te ontdekken.

Kijk op https://www.vincentvanamsterdam.nl/summercourse voor de laatste informatie over de Summer Course en bij vragen mail ons op accordionweek@gmail.com. Kijk op http://www.bjarkemogensen.dk voor meer informatie over Bjarke.

We hopen je volgende zomer te ontmoeten in Biezenmortel. 

Vincent van Amsterdam 

0031-6-52120692

vanamsterdam.vincent@gmail.com
www.vincentvanamsterdam.com


Organisator

+31-6-52120692

Bekijk de site van Organisator

Locatie

Capucijnenstraat 46
Biezenmortel,Noord-Brabant5074 PJNederland
+ Google Maps
013-511 2499
Bekijk de site van Locatie
Van Amsterdam Summer Course 2023