Werkgroep Weekends en Workshops

De NOVAM ondersteunt diverse landelijke of regionale activiteiten. De lichte muziek workshops van Rik Cornelissen zijn al diverse keren in Arnhem georganiseerd.

In Ouddorp organiseren we zelf het ‘Toppershoedje weekend’. Daarnaast worden in Brabant/ Limburg weekends georganiseerd door Henk Tiebosch en Maurice Kersten. Viola Barends organiseert een weekend voor zowel mondharmonicaspelers als accordeonisten. Ook accordeonvereniging Forzando organiseert een weekend.

Juist de overkoepelende activiteiten zijn interessant voor de leden van de NOVAM. Het is leerzaam om bijvoorbeeld in een weekend een nieuw repertoire met elkaar in te studeren. Het elkaar ontmoeten bij activiteiten is van groot belang en erg plezierig.

Mocht uw vereniging een bijzondere activiteit willen organiseren: laat het ons weten!


Doel

De Werkgroep Weekends en Workshops organiseert, ondersteunt en/of promoot landelijke of regionale overkoepelende activiteiten waarbij spelers/musici elkaar ontmoeten en leren kennen.

Taken

De lichte muziek workshops van Rik Cornelissen zijn al diverse keren in Arnhem georganiseerd.

In Ouddorp organiseren we zelf het ‘Toppershoedje weekend’. Daarnaast worden in Brabant/ Limburg weekends georganiseerd door Henk Tiebosch en Maurice Kersten.

Viola Barends organiseert een weekend voor zowel mondharmonicaspelers als accordeonisten. Ook accordeonvereniging Forzando organiseert een weekend.

Mocht uw vereniging een bijzondere activiteit willen organiseren: laat het ons weten!

Leden

De Werkgroep Weekends en Workshops bestaat uit Petra van Drieënhuizen, Henk Tiebosch en Maurice Kersten.

Contactpersoon: