Nationaal Accordeon Concours voor Solisten en Kamermuziek
17 maart 2019Klik hier voor het inschrijfformulier

De Nederlandse Organisatie voor Accordeon en Mondharmonica organiseert op 18 maart 2018 voor de 14e keer het Nationaal Accordeon Concours voor Solisten en Kamermuziek. Evenals vorig jaar zal dit evenement plaatsvinden in de Muziek- en Dansschool Amstelveen aan het Stadsplein 99. Hierbij nodigen wij je uit deel te nemen aan dit concours. Door mee te doen kun je je spelniveau- en plezier verhogen. Natuurlijk zijn er ook mooie prijzen te winnen en is het een goede gelegenheid andere spelers te horen spelen en te ontmoeten. Zoals ieder jaar zal er weer een prachtig lunchpauzeconcert verzorgd worden. Kortom: Dit wil je niet missen!
Je kunt je inschrijven in de volgende afdelingen:

Solisten:• Afdeling Jeugd :  t/m 11 jaar• Afdeling IV :   12 en 13 jaar• Afdeling III :   14 t/m 16 jaar• Afdeling II  :    17 t/m 19 jaar


Onderstaande afdelingen zijn niet aan leeftijd gebonden:• Afdeling I – Ere – Superieur A – Superieur B • Festival Afdeling – Lichte Muziek Afdeling Kamermuziek • Afdeling Jeugd  : Leeftijd gemiddeld t/m 11 jaar• Afdeling A : Leeftijd gemiddeld t/m 16 jaar• Afdeling B :  Niet aan leeftijd gebonden• Afdeling C :  Conservatoriumstudenten en Professionals

Voor de voorwaarden en het repertorium zie verkort reglement en www.novam.net  Klik hier
Wil je meedoen? Vul het inschrijfformulier in via www.novam.net en zorg dat de inschrijfgelden tijdig voldaan zijn.                                             Uiterste inschrijfdatum: 10 februari 2019
                              Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws!

Bij deelname graag vóór 3 maart 2019 de muziek van de te spelen werken in 2-voud per post sturen naar:Marieke de VriesPrinsensingel 63264 XX Nieuw-Beijerland

Wij hopen je te mogen ontvangen tijdens het Nationaal Accordeonconcours in Amstelveen.

Namens de Werkgroep Nationaal Accordeonconcours,

Robert Baas, Marieke de Vries, Evert van Amsterdam, Otine van Erp en Joyce Lodders.

Concoursen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *