De Debuut cd van Astori Amsterdam is in aantocht!

Queridos Lectores, Beste Lezers,

Wij zijn heel blij te kunnen aankondigen dat wij onze ‘Verhalen uit Buenos Aires’ gaan uitbrengen op cd! De allermooiste Argentijnse liedjes, vertaald in het Nederlands.

Wat begon als een experiment dat bij het Grachtenfestival in première ging, is uitgegroeid tot een vast ensemble, een hechte vriendschap en een heel programma met gloednieuwe vertalingen van Argentijnse klassiekers. Astor Piazzolla en Mercedes Sosa zijn in Nederland bekend, maar wie weet eigenlijk waar hun liedjes over gaan? Wij werden verrast door de mooie verhalen die in Buenos Aires worden verteld. Bent u inmiddels ook nieuwsgierig geworden? Met onze cd kunt u zich altijd en overal laten meevoeren naar het hart van Buenos Aires!

Kijk straks vanuit uw eigen raam naar de Verloren Vogels (los Pajaros Perdidos), die in een oogwenk weer gevlogen zijn, en werk samen met de Kleine Man (Chiquilín de Bachín) aan een vlieger; word in uw eigen bed in slaap gezongen door de octopusjes (Alfonsina y el Mar) en dans in uw woonkamer mee met de Dwaas (Balada para un Loco); waan u met instrumentale klassiekers zoals Adios Nonino (dag vadertje), La Muerte del Angel (De dood van de engel) en Invierno Porteno (Winter in Buenos Aires) in een Argentijnse Tangosalon.

Onze crowdfundingcampagne op voordekunst.nl is een succes geworden, dus wij gaan hard aan de slag!

Astori Amsterdam: Sterre, Vincent, Wiesje en James

De Debuut cd van Astori Amsterdam is in aantocht!
Getagd op: