De Muzikale Adventskalender van duo De Thuiskomst

Samen met violiste Quirine van Hoek vorm ik duo ‘De Thuiskomst’. Omdat de periode tot de kerst Kerst dit jaar wellicht wat eenzamer is dan gebruikelijk, hebben wij iets moois bedacht: De Muzikale Adventskalender!

Voor 26 euro ontvangt u in de Adventstijd elke dag een vrolijk, mooi, ontroerend of bijzonder filmpje met een door ons uitgevoerd stukje muziek. Dit is uiteraard deels kerstmuziek uit verschillende landen, maar ook muziek die past bij de Adventstijd of bij de winter, klassiek en soms iets minder klassiek.

Natuurlijk is dit ook leuk om aan iemand cadeau te geven: mooie muziek die zich dagelijks vermeerdert en tegen de Kerst is uitgegroeid tot een verzameling van maar liefst 26 filmpjes!

Hoe werkt het?

U kunt onze adventskalender bestellen via de winkel op onze website:  https://dethuiskomst.nl/product/muzikale-adventskalender/

Bij het afrekenen kunt u in het kopje ‘Bestelnotities’ eventueel aangeven dat u de kalenderfilmpjes op een ander e-mailadres zou willen ontvangen, bijvoorbeeld omdat u de kalender cadeau geeft aan iemand anders. Ook als u het liever per WhatsApp op uw mobiele telefoon krijgt kunt u dit hier aangeven. Mocht u geen mogelijkheid hebben om met iDeal te betalen, dan mag u ons ook mailen op info@dethuiskomst.nl, waarna wij u de betaalinformatie sturen.

Wij hopen dat u geniet van onze muziek en dat we u volgend jaar misschien ook wel weer live kunnen ontmoeten bij een concert!

Met lieve groeten,

Quirine van Hoek en Ellen Zijm

Duo ‘De Thuiskomst’

De Muzikale Adventskalender van duo De Thuiskomst
Getagd op: