Nieuw album van TRIFID: Sounds of Interstellar Space

Nieuw album van TRIFID: Sounds of Interstellar Space

Sounds of Interstellar Space is een reis vanaf de aarde door ons zonnestelsel en verder naar de interstellaire ruimte. Gesonificeerde ruimtevoorwerpen vormden het gesteente en de routekaart voor de compositie, door een sfeer op te roepen of om een melodie, harmonie of ritme op gang te brengen.

In Sounds of Interstellar Space raakte TRIFID verstrengeld met de ruimte. Zoals ESA-directeur Gunther Hasinger en zijn collega Mark McCaughrean in de liner notes treffend omschreven, creëert TRIFID  ‘a place that lies somewhere between the familiar and the unknown.’

en lees meer op de vernieuwde website van Rik Cornelissen.

Beluister de muziek via Spotify, of schaf direct de CD aan.

Sounds of Interstellar Space is een compositie van 30 minuten, geschreven door Rik Cornelissen voor de concertreeks Sounds of Interstellar Space (2019-2020) en opgenomen in de Hervormde Kerk in Aartswoud op 23 augustus 2020.

De compositie Sounds of Interstellar Space is genomineerd voor de prestigieuze Matthijs Vermeulenprijs. Fingers crossed!

Nieuw album van TRIFID: Sounds of Interstellar Space
Getagd op: