Het Zondagochtend Concert: Camerata RCO & Ksenija Sidorova

Opname van Het Zondagochtend Concert van 19 september 2021 vanuit Het Concertgebouw in Amsterdam. Het liveconcert wordt gespeeld door Camerata RCO, een ensemble van muzikanten van Het Concertgebouworkest. Ze worden vergezeld door accordeoniste Ksenija Sidorova.

De werken die ze spelen hebben allemaal verband met de Argentijnse componist Astor Piazzolla, die een eeuw geleden geboren werd. Zo spelen ze twee werken van Piazzolla’s hand: Adiós nonino en Tango Sensations. Daarnaast worden stukken van Angelis, Roffi, Akhunov en Herrmann gespeeld die stuk voor stuk een connectie hebben met de muziek van Piazzolla.

Dit concert kunt u hier via NPOStart.nl beluisteren.

Het Zondagochtend Concert: Camerata RCO & Ksenija Sidorova
Getagd op: