Orkestenfestival 2022

Op zondag 16 oktober 2022 organiseert de Werkgroep Orkesten van de Nederlandse Organisatie voor Accordeon en Mondharmonica de vierde editie van het succesvolle Festival voor Accordeonorkesten. Het evenement zal dit keer plaatsvinden op een nieuwe fantastische en inspirerende locatie: Het Muziekcentrum van de Omroep, Heuvellaan 33 te Hilversum!

We beschikken daar over een mooie akoestische zaal met diverse kleedkamers en het gebouw heeft verder een uitstekende bar en horecavoorziening. Er kunnen op de dag zelf broodjes worden gekocht. U mag eventueel ook uw eigen meegebrachte lunch nuttigen.

Wilt u meedoen, dan kunt u zich momenteel alleen nog aanmelden voor de wachtlijst, aangezien het maximum aantal inschrijvingen is bereikt.

NOVAM Orkestenfestival 2022 – uitverkocht