Orkestenfestival 2022

Op zondag 16 oktober 2022 organiseert de Werkgroep Orkesten van de Nederlandse Organisatie voor Accordeon en Mondharmonica de vierde editie van het succesvolle Festival voor Accordeonorkesten. Het evenement zal dit keer plaatsvinden op een nieuwe fantastische en inspirerende locatie: Het Muziekcentrum van de Omroep, Heuvellaan 33 te Hilversum!

We beschikken daar over een mooie akoestische zaal met diverse kleedkamers en het gebouw heeft verder een uitstekende bar en horecavoorziening. Er kunnen op de dag zelf broodjes worden gekocht. U mag eventueel ook uw eigen meegebrachte lunch nuttigen.

Kom luisteren

Het NOVAM Orkestenfestival 2022 is gratis toegankelijk voor publiek. Kom ook luisteren!

Download het programmaboekje om te kijken welke orkesten meedoen en wat er gespeeld wordt.

Pictogram

Programmaboekje NOVAM Orkesten Festival 2022

1 bestand 2 MB
NOVAM Orkestenfestival 2022 – uitverkocht