Grote Kerst Play-in

Grote Kerst Play-in

Zweverink Muziek bestaat 75 jaar en ter ere daarvan wordt er een grote Kerst Play-in georganiseerd met medewerking van het (25-jarige) NJAO, Concordia Lochem en de Larense Accordeonvereniging. De Play-in wordt afgesloten met een concert waarbij naast het Play-in Orkest, het NJAO en een projectorkest van Dinie Zweverink zullen optreden. Het belooft een feestelijke happening te worden met muziek van onder andere Karl Jenkins en Johann Sebastiaan Bach.

De Play-in is voor alle niveaus en alle leeftijden!

Bladmuziek wordt op maat en naar niveau verstrekt en ruim van te voren via de mail toegestuurd. De kosten bedragen € 10,00 en dienen gelijk met de aanmelding overgemaakt te worden op IBAN NL28RABO 0152253564 t.n.v. NJAO, onder vermelding van Kerst23 en je naam of via deze link: https://eventix.shop/wa5yqtqn.

Meld je zo spoedig mogelijk aan door een mail te sturen naar secretaris@njao.nl en vermeld je naam, adres, geboortedatum, e-mailadres, telefoonnummer, je niveau (beginner/gemiddeld/gevorderd/zeer gevorderd) en de naam van je docent.

Uitvoering

Zondag 17 december
Locatie: Kulturhus Laren, Verwoldseweg 1, Laren (Gld).

Grote Kerst Play-in
Getagd op: