Orkestenfestival 2024

Op zaterdag 23 november 2024 organiseert de Werkgroep Orkesten van de Nederlandse Organisatie voor Accordeon en Mondharmonica de zesde editie van het succesvolle Festival voor Accordeonorkesten.

Net als de afgelopen twee edities zal het evenement plaatsvinden op de fantastische en inspirerende locatie: Het Muziekcentrum van de Omroep, Heuvellaan 33 te Hilversum! We beschikken daar over een mooie akoestische zaal met diverse kleedkamers en het gebouw heeft verder een uitstekende bar en horecavoorziening. Er kan via het MCO een lunch of diner verzorgd worden, de informatie hieromtrent volgt later in het jaar. U mag eventueel ook uw eigen meegebrachte lunch nuttigen.

Het festival zal plaatsvinden in de grote zaal van het MCO, er zijn op deze dag drie programmaonderdelen: een ochtend-, middag en avondprogramma. In totaal kunnen er 17 orkesten geplaatst worden. Mochten er meer inschrijvingen zijn dan zal de Orkestencommissie het festival in twee zalen tegelijk laten plaatsvinden.

Lees hier de volledige uitnodiging:

Pictogram

Uitnodiging NOVAM Orkestenfestival 2024

1 bestand 143,14 KB

U kunt zich vanaf heden tot uiterlijk 30 juni 2024 aanmelden:

Het Orkestenfestival 2024 is reeds uitverkocht. Indien gewenst kunt u uw orkest aanmelden voor de Wachtlijst Orkestenfestival 2024.


Wij hopen U op 23 november 2024 in groten getale te mogen ontmoeten op het zesde Festival voor Accordeonorkesten nieuwe stijl in Hilversum!

Datum Orkestenfestival 2024