Van Amsterdam Summer Course 2024

Van maandag 22 tot vrijdag 26 juli 2024 zal de derde Van Amsterdam Summer Course plaatsvinden in voormalig klooster Beukenhof in Biezenmortel (Noord-Brabant). De midweekcursus is bedoeld voor enthousiaste accordeonisten vanaf 14 tot 88 jaar, studenten accordeon en afgestudeerde accordeonisten. In sommige gevallen kan van de minimumleeftijd worden afgeweken, neem contact op met de organisatie.

De cursus geeft je tijd om eindelijk eens goed de diepte in te duiken met een muziekstuk; om met gelijkgestemden eens over muziek en accordeon te spreken; nieuwe mensen en nieuwe muziek te ontdekken. Daarnaast is er op Beukenhof een groot terrein waar je lekker kunt lezen, voetballen of tafeltennissen. Het is mogelijk om alleen meedoen met de groepslessen en verder naar de privélessen te luisteren. Neem contact op met de organisatie voor meer informatie.

Inhoud

De kosten voor deelname aan de Summer Course bedragen € 575, conservatoriumstudenten en deelnemers onder 25 jaar betalen € 525. Prijzen zijn inclusief BTW. Inbegrepen zijn de volgende zaken:

  • Elke dag privéles van Vincent van Amsterdam, Momir Novakovic en/of Jef De Haes, al naar gelang spelniveau en behoeften. Naast privélessen krijgen alle deelnemers ook groepslessen. Iedereen wordt aangemoedigd om elkaars lessen bij te wonen.
  • Volpension: alle maaltijden zijn inbegrepen (in buffetvorm) en worden verzorgd door Beukenhof.
  • Logies in een meerpersoonskamer (een beperkt aantal privékamers zijn beschikbaar voor een toeslag van € 149 elk).

Locatie en tijd

De cursus vindt plaats in voormalig klooster Beukenhof in Biezenmortel (Noord-Brabant) van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli 2024.

Aanmelden

Via www.vincentvanamsterdam.com of download direct het inschrijfformulier. Stuur eventuele vragen naar accordionweek@gmail.com.

Docenten


Van Amsterdam Summer Course
Getagd op: