Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Accordeon Summer Course 2021

19 juli 2021 @ 11:00 23 juli 2021 @ 15:30

Yuri Shishkin

Van 19 t/m 23 juli 2021 zal de eerste Accordeon Summer Course plaatsvinden in Biezenmortel (Noord-Brabant). De midweek cursus is bedoeld voor talentvolle leerlingen vanaf 12 jaar, studenten accordeon en afgestudeerde accordeonisten. In deze vijf dagen krijgt iedereen les op zijn of haar niveau van twee professionele accordeonisten, Yuri Shiskin en Vincent van Amsterdam. Naast de privéles krijgen alle deelnemers iedere dag ook een groepsles. 

Uiteraard wordt de cursus georganiseerd met inachtneming van de dan heersende coronaregels.

We zijn zeer vereerd dat de Russische accordeonsolist Yuri Shishkin zich heeft aangesloten bij deze eerste editie van de Van Amsterdam Summer Course. Yuri is één van ‘s werelds grootste solisten, een veelgevraagd musicus op vele podia. Hij wordt geroemd om zijn geweldige muzikale spel en kleurrijke arrangementen. Tijdens deze cursusweek zal hij zijn kennis delen met en overdragen aan de deelnemers van de Summer Course.

Bekijk hier de flyer:

 Algemeen

Bij de deelnamekosten zijn onder andere de volgende zaken inbegrepen:

  • Volpension in het voormalige klooster de Beukenhof in Biezenmortel. Alle maaltijden zijn inbegrepen (in buffetvorm) en worden verzorgd door de Beukenhof.
  • Logies in de Kloosterhoeve in een meerpersoonskamer. Een privékamer is mogelijk, hiervoor wordt een toeslag van €75,- gevraagd. Er is slechts een beperkt aantal beschikbaar.

Kijk voor volledige informatie op www.vincentvanamsterdam.nl/summercourse en/of e-mail naar accordionweek@gmail.com.

Met vriendelijke groeten,

Vincent van Amsterdam

€435 (€ 385 voor studenten)

Organisator

+31-6-52120692

Bekijk de site van Organisator


Locatie

Capucijnenstraat 46
Biezenmortel,Noord-Brabant5074 PJNederland
+ Google Maps
013-511 2499
Bekijk de site van Locatie

Accordeon Summer Course 2021