Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Toppershoedje 2024

2 februari 2024 @ 18:00 4 februari 2024 @ 19:00

Ook komend jaar staat het Toppershoedje weer op de agenda! Het weekend heeft een lange traditie bij de NOVAM. Veel deelnemers komen al jaren naar deze activiteit. Voor wie het weekend nog niet kent even een korte impressie.

Op vrijdagavond komen de deelnemers aan in Ouddorp op het bungalowpark “Toppershoedje”. Daar worden diverse 6 persoons bungalows gehuurd. Van te voren wordt er een indeling gemaakt wie in welke accommodatie slaapt. Vervolgens wordt het orkest ingedeeld en volgt de eerste repetitie.

Dit keer gaan Niek van Uden en Robert Baas het orkest leiden. Zij komen met afwisselend repertoire. Het samen musiceren staat dit weekend altijd centraal. Maar daarnaast is er zeker ruimte voor bijvoorbeeld een strandwandeling en natuurlijk gezellig samen zijn. Alle maaltijden zijn in het restaurant op het park en zijn bij de prijs inbegrepen. Op zondagmiddag kunnen belangstellenden komen luisteren naar de eindpresentatie.Dit jaar is de kostprijs voor NOVAM leden € 165,- niet leden betalen € 180,- . Aanmelden kan tot 12 januari 2024, maar wacht niet te lang, dit in verband met het reserveren van de bungalows. Vol = vol.

We hopen weer op een grote enthousiaste groep deelnemers!

Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust.

Petra van Drieënhuizen

petra@novam.net

€165 (niet-leden € 180)

Organisator

Locatie

Strandweg 2-4
Ouddorp,Zuid-Holland3253 LRNederland
+ Google Maps
085-0400700
Bekijk de site van Locatie

Toppershoedje 2024