Bijna zover: uitslagen Solisten en Kamermuziek Concours 2021

Bijna zover: uitslagen Solisten en Kamermuziek Concours 2021

Beste deelnemers,

Over enkele dagen zullen de juryrapporten klaar zijn. Je krijgt persoonlijk bericht en na het jury overleg zullen alle filmpjes te zien zijn op de website van de NOVAM.

Zoals bekend zijn er dit jaar geen eerste, tweede of derde plaatsen, maar worden er wel andere prijzen verdeeld: onder andere een masterclass, een radio prijs, een bijdrage ter ondersteuning van deelname aan de Coupe Mondiale. En wie weet is er een heel bijzondere bijdrage en wordt de PINO-beker wel uitgereikt…

Het jury overleg is een paar dagen uitgesteld en vindt plaats op 5 juli.

De NOVAM wil alle deelnemers hartelijk bedanken voor deelname. Het was voor iedereen een heel raar jaar, heel veel deelnemers hebben praktisch geen les gehad of online lessen. Het bestuur en de jury spreken hun waardering uit voor alle inzendingen!

Met vriendelijke groet,

het NOVAM bestuur

Bijna zover: uitslagen Solisten en Kamermuziek Concours 2021
Getagd op: